amunt

Un hort de pagès

L'ecologia que ja coneixien els nostres avis

Hòrtia som pagesos del territori compromesos amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. El nostre hort es troba al poble Bellpuig, i el treballem amb les bases de l'agricultura ecològica. Aquí, aprofitem els millors productes de la terra per portar-te una gran varietat de verdures de qualitat directament al mercat i a casa.

La nostra missió és proporcionar als nostres clients una alternativa saludable i sostenible a l'hora de comprar verdures. Nosaltres seguim les pràctiques agrícoles ecològiques certificades pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), utilitzant tècniques respectuoses amb el medi ambient i sense l'ús de pesticides o fertilitzants químics. Això ens permet garantir que les nostres verdures són lliures de substàncies tòxiques i mantenen tot el seu sabor i valor nutricional.

A més de la nostra preocupació pel medi ambient, també ens importa la salut i el benestar dels nostres clients. Les verdures ecològiques són conegudes per ser més riques en nutrients i antioxidants, ja que creixen en sòls sans i són cuidades amb cura. Apostem per la qualitat i el sabor autèntic, perquè cada mossegada sigui una explosió de frescor i gust.

En la nostra web, trobaràs una àmplia varietat de verdures de temporada. Des de les clàssiques carabasses i tomàquets fins a verdures antigues que coneixien els nostres avis. Tenim tot el que necessites per preparar plats deliciosos i saludables. Siguis un cuiner apassionat, un amant de la cuina casolana o un seguidor de la dieta ecològica, trobaràs la verdura perfecta per a les teves receptes i estil de vida. Coneix tots els nostres productes que són de temporada a la botiga online.