amunt

Verdures eco a l'Urgell

Cistelles de verdura ecològica a l'Urgell

La verdura d'Hòrtia és totalment produïda per nosaltres, al poble de Bellpuig, a l'Urgell.

Cuidem de tot el cicle de l'horticultura, posant a disposició els nostres productes a tots els pobles que poden gaudir de la compra de proximitat de verdures. Amb el nostre compromís amb la sostenibilitat, cada compra que realitzis contribueix a fomentar l'economia de la nostra comunitat. 

Pobles de l'Urgell on fem entrega de verdures fresques a domicili km0:

  1. Bellpuig
  2. Mollerussa
  3. Tàrrega
  4. Balaguer
  5. Agramunt
  6. Les Borges Blanques
  7. Guissona
  8. Juneda
  9. Sidamon
  10. Castelldans
  11. Bell-lloc d'Urgell
  12. Vilagrassa
  13. Fondarella
  14. La Fuliola
  15. Miralcamp

Els productes que oferim són sempre hortalisses de temporada, olives, cereals i ametlles. Esperem collir i servir-te els nostres productes ecològics que estem segurs gaudiràs més d'una vegada.

Apostem per una comarca més verda i saludable, una comarca que valora el seu entorn i la seva salut. Uneix-te a nosaltres en aquesta meravellosa aventura de gaudir de la verdura ecològica de Bellpuig i d'Urgell. Junts podem fer una diferència, un plat deliciós i un pas cap a un futur més sostenible.

Fent la compra online podràs decidir quina verdura vols rebre i te la farem arribar a casa teva. Registrar-te a la web et permetrà veure els dies d'entrega disponibles segons la zona en la què estiguis. 

Gràcies per visitar-nos i per donar suport als productors locals. Estem emocionats de ser part de la teva elecció per una vida més saludable i respectuosa amb el medi ambient. Descobreix la màgia de les verdures ecològiques a Bellpuig.